Fuad Hassen terug in Het Park!

Het valt Fuad op dat pas wanneer je het gevoel hebt dat je vrijheid wordt afgenomen, je beseft wat vrijheid inhoudt. Dingen die voorheen vanzelfsprekend waren, kunnen ineens niet meer. Sterker nog, ze zijn verboden. Je verlangt weer terug naar die vrijheid en denkt na over wat je allemaal gaat doen zodra het weer kan en mag.

 Fuad vraagt zicht in ‘Vogelvrij’ af of we échte vrijheid wel aankunnen. Zijn wij als volk niet al te veel gedomesticeerd? Want als je het gewend bent om via een app een volledige maaltijd thuisbezorgd te krijgen, wordt het vangen van een kip voor je avondeten ineens een heel ander verhaal… Daar sta je dan. In je zelfgemaakte kleding. Met een kip in je hand. Onder een afdakje. Onbeschermd. Vogelvrij.

 ‘Vogelvrij’ is het vierde avondvullende cabaretprogramma van Fuad Hassen. Fuad valt op door zijn toegankelijke, laid-back comedy stijl. Het publiek is op zijn gemak bij Fuad en toch weet hij rake klappen uit te delen. Ook nu weer in zijn programma ‘Vogelvrij’.

Recensies

Theaterkrant - “Hij is een meester in het bespelen van het publiek. Hassen veroorlooft zich, (…) de vrijheid om de Italiaanse ober om een Pizza Hawaï te vragen. Het resultaat is verpletterend hilarisch.”

I Love Theater - “Hij is een fantastisch goede acteur en weet met zijn vele stemvervormingen je onbedaarlijk te laten lachen”

Dagblad van het Noorden - “Opnieuw valt het op hoe snel, hoe soepel en hoe effectief hij een zaal weet in te pakken.”

Volkskrant - “Fuad verstaat de kunst zijn fantasie lekker te laten ontsporen.”

NRC - "Fuad Hassen (…) opnieuw een rustige, beheerste verteller, die goed is in het uitspelen van komische situaties en bovendien echt iets te vertellen heeft”