Freek de Jonge leest in Hoorn voor uit zijn memoire 'Kom Verder!' 

Van Freek de Jonge verscheen drie jaar geleden deel 2 van zijn Memoires onder de titel 'Reikhalzend Verlangen'. De afgelopen anderhalf jaar heeft hij gewerkt aan deel 1 dat half oktober uitkomt getiteld: 'Kom Verder'. 

"Het verhaal strekt van 1900, als mijn grootvader op het Zeeuwse eiland Duiveland een roeping krijgt tot 1951 als mijn vader in Zaandam beroepen wordt. Het beschrijft de 'coming of age' van mijn vader.  De avond bestaat uit voorlezen, met het publiek in gesprek gaan en signeren en samen op de foto. Kom Verder!" aldus De Jonge.


Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. 

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.