FATIMA de nieuwe theatershow van Mouna Laroussi

Na de voorstelling ’Schijtziek’, waarin Fatima voor het eerst in de schijnwerpers stond, waren Mouna en haar publiek het over één ding eens: deze vrouw moet een eigen show krijgen! Omdat Fatima lastige onderwerpen weet te verpakken in grappige verhalen.

Omdat ze goudeerlijk zegt wat ze van de dingen vindt, maar ook oor heeft voor andere meningen. Ze koppelt humor aan lef en zelfs als je het niet met haar eens bent ga je voor de bijl. Natuurlijk, ook haar hoofd loopt soms om van problemen, ruzies en culturele verschillen. Maar waar anderen een kloof zien, ziet Fatima een brug. Waar anderen op de vuist willen, tovert Fatima een lach. Als je het allemaal niet meer zo goed weet in de wereld, kom dan een uurtje naar die gezellige, goedlachse Fatima.

Ramadan

Omdat deze voorstelling binnen de ramadan valt, bieden we je een lekker vegetarisch soepje en broodje aan bij binnenkomst. Geniet van een gezellig uitje voor de hele familie!

Recensies

Editie Groene Hart.nl - "Zet Laroussi een pruik op of trek haar een dikmaak-pak aan, het accent volgt vanzelf. Het aantal keren dat zij op het podium verwisselt van kleding en schoenen, pruik of nepsnor, is ontelbaar. In vliegende vaart neemt ze haar publiek mee in de belevenissen van gezellige Fatima, de depressieve Mo, insta-influencer Bouchra en die van de hoogleraar diversiteit en integratie, Marie-Louise Appia van der Berg."

Theaterkrant - "Zeer verfrissend en overtuigend pleidooi voor gelijkwaardigheid."