Fabian neemt de dagelijkse moeilijkheden van het leven als geen ander aan. Hij heeft misschien niet altijd het beste geluk gehad, maar zijn unieke en sympathieke karakter maakt het allemaal de moeite waard. Fabian's derde show wordt zijn beste tot nu toe, hij benadert het leven altijd met een vertederende (maar enigszins angstige!) houding en herinnert ons eraan dat het vaak kan aanvoelen als een rit in een achtbaan - spannend, onvoorspelbaar en absoluut de moeite waard.

We moeten het leven niet te serieus nemen, toch? Na alle chaos en gekte die ermee gepaard kan gaan, moet je gewoon lachen! Zoals Fabian het waarschijnlijk zou zeggen: "Het leven is maar zwaar en voor je het weet valt er een piano uit de lucht en ga je dood. Je zou er bijna depressief van gaan worden. En dat deed ik dan ook, als enige wel echt met groot succes. In plaats van bang werd ik nog banger en zelfs bangst. En dat op zich vond ik dan ook weer eng. Dus dan maar accepteren dat het er niet beter op gaat worden en dat ik waarschijnlijk toch wel op de meest verschrikkelijke manier ooit dood zal gaan. En dat dan waarschijnlijk óók nog eens blijkt dat ik op de een of andere manier dodelijk allergisch ben voor doodgaan. Zul je net zien... ". Kortom; een avondje keihard lachen dus, lekker gezellig!

Fabian zijn eerste twee voorstellingen waren zeer goed bezocht en nog beter ontvangen. Ook staat zijn show 'Vlafeest' inmiddels of Netflix en was te zien bij NPO3. Verder was Fabian o.a. te gast bij De Slimste Mens, Kopspijkers, De Vooravond, Spijkers met Koppen, Radio 2 etc.. Daarnaast speelde hij zowel op het festival Zwarte Cross als op Lowlands.

Recensies

Theaterkrant
"Mooi en uiterst grappig inleefcabaret."