Let op: door ziekte kan de voorstelling op 1 maart 2024 niet doorgaan. Alle bezoekers zijn geïnformeerd per mail en sms. De voorstelling is verplaatst naar vrijdag 25 oktober 2024.

Muzikale reis langs onze diepste verlangens

Voor haar voorstelling ‘Lucht’ ontving Elke de Poelifinario 2020/2021, de prijs voor het meest indrukwekkende kleinkunstprogramma van het seizoen. De VSCD-cabaretjury schreef: “Vierveijzer toont zich één van de beste liedschrijvers van Nederland. Ze is meer dan de klassieke kleinkunstenaar die met een stapel liedjes langs de theaters trekt; ze legt overdonderend veel beleving in wat ze zingt en zegt.”

‘Drift’ is een nietsontziende, muzikale reis langs de driften, angsten en drijfveren van de mens. Onze diepste verlangens, de dingen in onszelf waar we bang voor zijn. In ‘Drift’ worden alle lagen afgepeld. Elke trekt zonder reserves ten strijde op zoek naar alles wat we liever verborgen houden en wordt daarbij ondersteund door diepe drums en vunzige bassen.Poelifinario

Voor haar vorige voorstelling 'Lucht', ontving Elke Vierveijzer de Poelifinario voor beste kleinkunstprogramma, en ook in 'Drift' laat ze weer horen wat een steengoede liedjesschrijver ze is. Ze doet meer dan enkele liedjes zingen: met haar verhalen neemt ze haar publiek mee in een beleving.

Bestel Niet te missen makers met korting

Wanneer u direct voor vijf voorstellingen uit de Niet te missen makers-serie kiest, betaalt u slechts € 15 per kaart! Bekijk hier welke voorstellingen er allemaal in de serie Niet te missen makers vallen of bestel direct via deze link. Op de bestelpagina vinkt u vervolgens de vijf voorstellingen van uw keuze aan. Zodra u de vijfde voorstelling heeft geselecteerd, kunt u doorgaan naar betalen. De kortingsprijs wordt dan automatisch berekend.