Pia Douwes keert terug in musicalhit 'Elisabeth' 

Na een afwezigheid van 25 jaar komt de populaire hitmusical 'Elisabeth' eindelijk weer naar het theater! Pia Douwes keert in deze nieuwe bewerking terug als de keizerin van Oostenrijk. De tour start op 14 t/m 16 maart 2025 in Het Park. Grijp de unieke kans om deze musical als allereerste te zien.

'Elisabeth' wordt net als 25 jaar geleden een grootse en indrukwekkende productie. Nostalgisch, maar in een eigentijds jasje. Met een cast van 26 personen en een 14-koppig orkest.

Bekende muziek en cast

Weinig machtige vrouwen in de wereldgeschiedenis hebben de fantasie zo weten te prikkelen als keizerin Elisabeth van Oostenrijk. Een kwart eeuw na de Nederlandse première brengen producenten Albert Verlinde, Jaco Kaasschieter en Matthijs Bongertman de prachtige musical over het leven van deze opvallend eigenzinnige en moderne vrouw terug naar de Nederlandse theaters. 

Internationale musicalster Pia Douwes, die eerder in binnen- en buitenland wist te imponeren in de titelrol, keert in deze nieuwe bewerking terug als de ambitieuze, empathische vrouw die op jonge leeftijd haar hart schonk aan keizer Frans Jozef. Maar die langzaam maar zeker ten onder ging aan de verplichtingen en beperkingen die het hofleven met zich meebracht.  De musical bevat talloze beroemde nummers, waaronder Mijn leven is van mij dat het levensmotto van Sissi verwoordt. Andere hoofdrollen zijn er voor William Spaaij, Milan van Waardenburg (Les Misérables) en Ann van den Broeck. 

Lees hier een leuke interview van Pia Douwes over Elisabeth: : klik hier