Mix van theatercollege en cabaret: Eveline van Rijswijk heeft een goed verhaal!

Wat is nog goed én wat is fout? De held van vroeger is nu een schurk, die ene traditie kan écht niet meer en wat doet dat standbeeld hier nog? Oh ja, en wordt het niet hoog tijd voor excuses? 

Na ‘De Première’, de veelgeprezen onewomanshow van politiek theatermaker en Slimste Mens-finalist Eveline van Rijswijk, komt Eveline nu terug met ‘Einde Verhaal’. In deze scherpe en grappige mix van theatercollege en cabaret draait het allemaal om de worsteling met onze identiteit. Dus klim uit uw loopgraaf en luister naar Eveline! “Een aaneenschakeling van geestig geformuleerde feiten die Van Rijswijk met overtuiging de zaal in slingert”, schreef de Theaterkrant over haar vorige voorstelling.

Bestel Niet te missen makers met korting

Wanneer u direct voor vijf voorstellingen uit de Niet te missen makers-serie kiest, betaalt u slechts € 10 per kaart! Bekijk hier welke voorstellingen er allemaal in de serie Niet te missen makers vallen of bestel direct via deze link. Op de bestelpagina vinkt u vervolgens de vijf voorstellingen van uw keuze aan. Zodra u de vijfde voorstelling heeft geselecteerd, kunt u doorgaan naar betalen. De kortingsprijs wordt dan automatisch berekend.