Interessante weetjes voor bij het koffiezetapparaat 

Hoe vaak gaat het bij het koffiezetapparaat op je werk niet over grote onderwerpen zoals de oplossingen voor klimaatverandering, de stikstofcrisis of wat er nou precies voor de oerknal was? Gaan discussies op social media niet over lastige kwesties als bestaat buitenaards leven, is kernenergie nuttig, waarom dromen we, hoe lossen we de huizencrisis op, wanneer nemen computers mijn baan over en waarom worden vogels niet geëlektrocuteerd als ze op stroomleidingen zitten?

Deze en meer belangwekkende kwesties worden behandeld in Diederik's nieuwe voorstelling 'Eerste Hulp bij Moeilijke Onderwerpen'. Eén avond en je kunt gegarandeerd meepraten met de belangrijkste onderwerpen die vandaag de dag spelen. Diederik legt met humor en simpele voorbeelden uit wat er speelt zodat je zelf een standpunt in kan nemen. We zijn tegenwoordig allemaal opzoek naar nuttige en fijne tijdsbesteding en tijd is natuurlijk beperkt. Als u keuzes moet maken dan is deze voorstelling geknipt voor u. Een super fijne avond met genoeg weetjes waarmee je vervolgens iedereen op het werk versteld kunt doen staan. En er zal ook tijd zijn voor uw eigen vragen. Diederik zal publieksvragen live proberen te beantwoorden als een soort Willem Wever live voor volwassenen.

Diederik zou je kunnen kennen van tv-programma's als 'Beat The Champions' en 'De Slimste Mens'.

Dit wordt een avond vol vermaak en stiekem steek je er ook wat van op. Wie weet wordt je eigen vraag ook nog beantwoord. Een avond zoals je nog nooit gezien hebt.