Deze winter is er geen ontkomen aan... De Gruffalo!

‘De Winter Gruffalo’ is een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor de jongste theaterbezoekertjes. Deze succesvoorstelling van Meneer Monster is een bewerking van het meesterlijke kinderboek ‘De Gruffalo’ van Julia Donaldson & Axel Scheffl er. Deze wintermaanden is ‘De Gruffalo’ te zien in een speciale sneeuweditie.

Dus neem je muts en handschoenen mee en geniet nog eenmaal van de avonturen van de Muis. Want zelfs Flang is wakker geworden uit zijn winterslaap om naar het theater te komen!

Bijzonder jeugdaanbod

Dit is één van de voorstellingen uit onze selectie Bijzonder jeugdaanbod: prachtige, ontroerende voorstellingen voor de jonge theaterbezoekers. Bij deze voorstellingen proberen we de prijs zo laag mogelijk te houden. Bekijk hier een overzicht van alle voorstellingen die vallen onder ons Bijzondere jeugdaanbod.

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. 

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. In het geval van deze voorstelling gaat het om een alternatieve placering: deels op de tribune en deels op bankjes.