Naar de mega populaire boekenreeks van Andy Griffiths en Terry Denton over een boomhut met vele verdiepingen

Ze zijn weer terug! Andy en Terry’s Boomhut is nu 52 verdiepingen hoog. Met zo mogelijk nog meer fantastische uitvindingen. Een wortelkanon met raketaandrijving, een Vermom-o-matic 5000, een Opleidingsinstituut voor Ninja-slakken, een vliegende gebakken-ei-auto en een hypermodern detectivebureau met hypermoderne detective-apparatuur. En dat is maar goed ook want Andy en Terry moeten een groot raadsel oplossen - Meneer Grootneus is op mysterieuze wijze verdwenen!!

De Waanzinnige Boomhut

Zo belanden de idioten in een waanzinnig avontuur met een hongerige rups, een vijandig groentekoninkrijk, een 100 jaar durende Ninja-slakken-reis en ontmoeten ze hun grootste vijanden: Groentes. Na het grote succes van 'De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen' die zowel de ZAPP Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog stommer stuk. Nee maar echt, het is volkomen geschift.

Media 
Vajen van het populaire YouTubekinderkanaal ‘IK BEN HET!’ is naar de première van ‘De Waanzinnige Boomhut van 52 Verdiepingen’ geweest. Bekijk haar vlog hier!

Recensies

Musicalworld ★★★★★

"Een absurdistisch avontuur, waar je alleen maar erg blij van kunt worden."
"Als er één voorstelling ★★★★★ verdient, is het deze wel."

Musicalsites
"Het decor is vernuftig in elkaar gezet."

Klik op de naam van de krant / website voor de volledige recensie.