Een muzikale komedie, geschreven door Ilse Warringa 

'De Ongeplukte Zusters van Almere County' is een oergeestige, gloednieuwe muzikale komedie, geschreven door Ilse Warringa, losjes voortbordurend op het werk van Jane Austen. Met de beste komedie-acteurs van Nederland: Plien van Bennekom, Rop Verheijen, Wart Kamps, Bart Rijnink en Ilse Warringa!

In 'De Ongeplukte Zusters' keren we twee eeuwen terug in de tijd en volgen we drie zussen en hun moeder in hun zoektocht naar liefde. De oudste en verstandigste zus laat zich leiden door sense, de romantische middelste verlangt naar een leven vol sensibility en de jongste smacht naar vurige begeerte. Maar strookt dit wel met de tijd van nu? Kan er nog wel ouderwets gehunkerd, veroverd en versierd worden? Staan we in onze zoektocht naar een partner nog wel in contact met onze hartstocht of stellen we te hoge eisen? Hoe maak je elkaar, anno 2023, het hof? Wachten de zussen als muurbloempjes af tot ze geplukt worden door Mister Darcy of nemen ze het heft in eigen handen tijdens dé balavond van de eeuw? Dompel je onder in een avond vol wapperende jurken, opzichtige pruiken, opsmuk, tierelantijnen, kokette dansjes en oprechte gevoelens.

'De Ongeplukte Zusters van Almere County' zal de geschiedenis in gaan als de verrukkelijkste muzikale komedie van dit theaterseizoen!Ambassadeur Lara ging naar de try-out van deze voorstelling. Lara: 'De Ongeplukte Zusters van Almere County zorgt voor een glimlach van oor tot oor, daarbij een heerlijk warm familie gevoel oproept maar toch ook aanzet tot nadenken. Ik raad het aan!'

Recensies

Theaterkrant -  "De ongeplukte zusters: werkende balans tussen absurditeit en keihard realisme"