Performance van een nieuwe generatie circusartiesten

De Circuscoalitie selecteerde voor de tweede editie van Great Catch - a fresh taste of circus drie korte stukken van een nieuwe generatie circusartiesten. Zij tonen hun bijzondere talent in grappige, ontroerende en persoonlijke theatervoorstellingen.

Luuk Brantjes heeft zich gespecialiseerd in de mogelijkheden van het teeterboard (wipplank). Zijn stuk LONE is een ode aan het alleen-zijn, een pleidooi voor de rust en schoonheid daarvan.

Tête-bêche (Marieke Thijssen, David Mupanda en Wilko Schütz) combineren in 3+1 spectaculaire acrobatiek met een diabolo als vierde speler.

Harvey Cobb won in 2022 de BNG Bank Circusprijs met zijn eigenzinnige mix van comedy, improvisatie en jongleren. Harvey speelt een deel uit zijn eerste solo Pink Boots and An Alcoholic Sock Puppet. Catch it if you can!

Recensie

Volkskrant - ★★★★ - “Het circusdrieluik ‘Great Catch’ combineert speelse acrobatiek met een hilarische slotact van comedian Harvey Cobb”

Volkskrant ★★★★ - ''Het circusdrieluik ‘Great Catch’ combineert speelse acrobatiek met een hilarische slotact van comedian Harvey Cobb''

Circusweb - ''In L O N E laat Brantjes op vindingrijke wijze spectaculaire tricks ontstaan op de teeterboard/ wipplank. Een discipline die van oudsher veelvuldig in het circus te zien was, uitgevoerd door duo’s, trio’s of grotere groepen. Luuk doet het helemaal alleen… en hoé!''

Volkskrant - ''Comedian Harvey Cobb is een geboren performer en grappig en eigenzinnig improvisatietalent (...) en bovendien een theatraal jongleur, die met achttien rubberlaarzen een ludieke show bouwt rond falen en opnieuw proberen.''

Bestel Niet te missen makers met korting

Wanneer u direct voor vijf voorstellingen uit de Niet te missen makers-serie kiest, betaalt u slechts € 15 per kaart! Bekijk hier welke voorstellingen er allemaal in de serie Niet te missen makers vallen of bestel direct via deze link. Op de bestelpagina vinkt u vervolgens de vijf voorstellingen van uw keuze aan. Zodra u de vijfde voorstelling heeft geselecteerd, kunt u doorgaan naar betalen. De kortingsprijs wordt dan automatisch berekend.