Leven doe je door te spelen, neem dat maar van Daphne Gakes aan!

Als kind wilde Daphne maar één ding: zo snel mogelijk volwassen worden. Nu ze eindelijk groot is, wil ze vooral kind blijven. Met een open blik duikt ze in wilde avonturen en doet ze waar andere mensen alleen maar van dromen: ze woont in een camper, komt rond van de kunst en stelt zich open voor Jan en alleman.

Met hulp van haar moeders dagboeken vraagt Daphne zich af hoe ze moet leven. Wild: vol seks, drugs en rock-‘n-roll? Of kalm: met rust, reinheid en regelmaat? In een daverende coming-of-agevoorstelling neemt Daphne Gakes u mee langs deze cruciale momenten in haar leven. Is ze vrijgevochten en stoer of bang om te kiezen? En als alles mogelijk lijkt, wie stelt er dan de grens? Voor liefhebbers van de populaire Britse komedieserie ‘Fleabag’.

Bij het kopen van vier tickets, ontvangt ieder het e-boek van Daphne Gakes t.w.v. 15 euro per stuk. Bij het sturen van een e-mail naar: info@daphnegakes.com wordt er gecontroleerd of er vier kaarten zijn gekocht en vervolgens worden er vier e-boeken doorgestuurd. 

Bestel Niet te missen makers met korting

Wanneer u direct voor vijf voorstellingen uit de Niet te missen makers-serie kiest, betaalt u slechts € 10 per kaart! Bekijk hier welke voorstellingen er allemaal in de serie Niet te missen makers vallen of bestel direct via deze link. Op de bestelpagina vinkt u vervolgens de vijf voorstellingen van uw keuze aan. Zodra u de vijfde voorstelling heeft geselecteerd, kunt u doorgaan naar betalen. De kortingsprijs wordt dan automatisch berekend.