'Alweer een nieuwe show van Daniel Arends?

Jemig, als dat niet ten koste van de kwaliteit gaat eet ik mijn hoed op. Nou ja, misschien toch gewoon maar weer gaan…' 

BIOGRAFIE 

Daniël Arends, geboren in 1979 in Jakarta, groeit op in Bussum. Als hij veertien is, krijgt hij een baantje als pianist in een hotel. Voor ieder ander een bijzondere bijbaan, maar jong als hij is, verlangt hij naar een andere roeping. Na de middelbare school begint hij aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. Tijdens zijn studie is hij vier jaar lang deel van de cabaretgroep “Vier Gasten” en verkent hij langzaam de mogelijkheden van het cabaret.

Daniël Arends: “Er is een seizoen geweest waarbij ik in grote zalen stond, en dan zaten er tachtig mensen in een zaal voor vijfhonderd. (…) Dat zag ik gewoon niet, omdat ik bezig was. Ik wilde het vooral heel goed doen. Die drang had ik echt. (…) Je doet het eigenlijk voor jezelf.”

In 2003 meldt Daniël zich bij Comedytrain. Gewapend met een vlijmscherpe tong en een meesterlijke timing ontpopt hij zich tot één van de grotere talenten binnen Toomler. Hij krijgt de kans om in 2006 te toeren in een dubbelprogramma met Jan Jaap van der Wal en is in 2007 al te zien op televisie in de serie Comedytrain Presenteert. “Arends houdt je anderhalf uur aan een touwtje. Je wilt meer, maar krijgt het niet. Dat is razend spannend.” (Parool)

Zijn solocarrière is inmiddels een feit. Hij heeft de smaak te pakken en vangt zijn publiek ieder jaar weer in een nieuw web van verwarring. Theo Maassen noemt hem de spannendste cabaretier van het moment. En dat is hij. Hij heeft geen kaders en geen beperkingen. Hij is schurend eerlijk en verbaal agressief. Dat is Daniël Arends.

Recensies

Het Parool - “Twee verschillende voorstellingen op één avond, is dat misschien wat veel van het goede? Niet voor Daniël Arends, die je door je lachtranen heen laat nadenken over grote vragen.” 

Kaarten voor de losse kaartverkoop
Om alle bezoekers de mogelijkheid te geven deze voorstelling te bezoeken, is besloten om 150 kaarten beschikbaar te stellen voor de losse kaartverkoop vanaf 28 mei 2024. 

Arrangementen

Koffie Verwenarrangement

Kom voorgenieten met heerlijke koffie en gebak in onze foyer

Borrelarrangement met drankje na afloop

Kom nagenieten met de lekkerste hapjes en drankjes in onze foyer

VIP Arrangement

Verzeker uzelf van een een heerlijke avond uit!