‘Droom je toekomst’ (onderwijs filmproject met MBO studenten, nieuwkomers en MBO studenten zorg) door JetSet voor filmonderwijs

In het filmproject ‘Droom je toekomst’ worden 2 groepen MBO jongeren uitgedaagd om na te denken over hun eigen toekomst. Groep 1 bestaat uit studenten uit de sector Welzijn, voor het vak omgangskunde en groep 2 is een groep nieuwe Nederlanders, taalonderwijs. Beide groepen zitten op het Horizon College. De studenten krijgen twee media workshops aangeboden door experts die leiden tot het zelf produceren van een foto en een greenscreenfilm: een visualisatie over de eigen toekomst. We prikkelen de deelnemers van dit project om zichzelf en elkaar eens met een heel andere blik te bekijken en worden uitgedaagd via visuele middelen op onderzoek uit te gaan.

Kom proeven
Alle activiteiten tijdens het Cultuurweekend op zaterdag & zondag zijn gratis te bezoeken.
Een aantal locaties heeft een beperkte capaciteit. Wilt u zeker zijn van een plekje, dan kunt u vooraf reserveren via deze site. De kosten daarvoor zijn €2,50 per ticket, in ruil daarvoor krijgt u een gratis kopje koffie of thee aangeboden. Het is dus niet verplicht om vooraf te reserveren en te betalen.