‘Een kijkje bij Westend Junior’ door Westend Junior

Westend Junior is dé jeugd musicalgroep van Hoorn en omstreken en ontstaan vanuit de droom om jongeren een plek te geven in de amateurmusicalwereld, en met de wens om onze passie voor (musical)theater door te geven aan de volgende generatie(s). Tijdens dit optreden kijkt en luistert u naar een greep uit de voorstellingen door de jaren heen.

‘Belle en het beest - de musical’ door DLZ Theaterproducties

DLZ-Theaterproducties voert musicals op voor basisscholen en gezinnen die het minder breed hebben in West-Friesland. Zij doen dit geheel vrijwillig. Het hoofddoel van DLZ is dat elk kind kennis leert maken met het begrip musical en hoe leuk en grappig musicals kunnen zijn! Elk jaar produceert DLZ, in samenwerking met Van Hoorne Entertainment, een bekend sprookje in Jongerencentrum Inventas in Grootebroek.

Kom proeven
Alle activiteiten tijdens het Cultuurweekend op zaterdag & zondag zijn gratis te bezoeken.
Een aantal locaties heeft een beperkte capaciteit. Wilt u zeker zijn van een plekje, dan kunt u vooraf reserveren via deze site. De kosten daarvoor zijn €2,50 per ticket, in ruil daarvoor krijgt u een gratis kopje koffie of thee aangeboden. Het is dus niet verplicht om vooraf te reserveren en te betalen.