Op dansavontuur met De Dansonderneming

Ga mee op dansavontuur met De Dansonderneming en geniet van een korte proeverij van wat je allemaal in het nieuwe seizoen kunt verwachten van dit bijzondere gezelschap voor hedendaagse dans onder artistieke leiding van choreograaf Nanska van de Laar. Kom proeven van een heerlijk dansavontuur. Een voorproefje www.dansonderneming.nl of volg ons via Facebook en Instagram.

‘Gezichtsafstand’ door  Rorschach Collective

Rorschach Collective is een hedendaags danscollectief onder leiding van choreograaf en danser Joury van der Vecht. Samen met Ivo Glans, Kelsey van Oers en Freerk Lenselink is het collectief op zoek gegaan naar de rol die de directe omgeving speelt bij het vormgeven van iemands identiteit. Het werk gaat over het maken van keuzes die voortkomen uit de behoefte om je ergens thuis te voelen en hoe wij hierin onderling verschillen.

Zoek jij liever de (creatieve) vrijheid en anonimiteit op van de grote stap? Of ga jij toch liever voor het vertrouwde en samenhorige dorp? En hoe gaan wij eigenlijk om met deze verschillende perspectieven?

Kom proeven
Alle activiteiten tijdens het Cultuurweekend op zaterdag & zondag zijn gratis te bezoeken.
Een aantal locaties heeft een beperkte capaciteit. Wilt u zeker zijn van een plekje, dan kunt u vooraf reserveren via deze site. De kosten daarvoor zijn €2,50 per ticket, in ruil daarvoor krijgt gratis een kopje koffie of thee aangeboden. Het is dus niet verplicht om vooraf te reserveren en te betalen.