Zes cabaretiers voor de prijs van één tijdens de tour van Comedy Festival

Wist je dat cabaretiers niet de meeste tijd op het toneel doorbrengen maar in de krochten van het theater? Dat ze daar in de kleedkamer de beste grappen verzinnen, die uitproberen op de dames van de kassa en vervolgens de verbeterde versie testen bij de technici in het loadingdock?

Bij ‘Comedy Festival On Tour’ zit je niet anderhalf uur onderuitgezakt op je stoel, maar neem je een kijkje in de keuken bij zes verschillende cabaretiers op verschillende plekken in het theater. Korte optredens van 15 minuten met tussendoor een gezellige (bier)pauze.

Line up 2022

Dit jaar staan de volgende cabaretiers in Het Park:

- Vincent Geers: vermaakt je met sketches over zijn alledaagse bezigheden en het nieuws van de dag, waarbij hij zichzelf en hier publiek niet spaart! Hij speelde onder andere op Lowlands, Amsterdam Comedy Festival en Laughing Matters Festival. 

- Martijn Crinswon de jury- en publieksprijs op het Cameretten Festival 2009, maar ging als acteur en muzikant verder. Nu is hij terug als cabaretier, beter dan ooit tevoren. 

- Mark Waumans: als cynische “droogkloot” neemt hij op geheel eigen wijze zijn eigen leven op de hak én iedereen die hij op zijn pad tegenkomt. Hij speelt veelal op grote festivals als Lowlands, Paaspop en Oerol.

- Marco Lopes: met een gebruikelijke dosis zelfspot, verrassingen en unieke humor is het lachen geblazen. Naast zijn theatervoorstellingen is hij regelmatig te zien in tv-programma's en commercials. 

- Nabil: met zijn vermogen om kwetsbaarheid om te zetten naar goede en scherpe grappen, wordt hij gezien als een innemende, veelbelovende cabaretier met een grote toekomst in het theater.

- Javier Guzman: Na zijn hilarische oudejaarsconference, staat deze stand-up comedian en (stem)acteur weer in het theater! Mis deze geweldige cabaretiers niet en bestel nu kaarten.