Prachtig uitzicht over het Hoornse Hop, de ondergaande zon en het geflikker van honderden kaarsjes…

Dat is de setting voor Het Park’s eerste echte ‘Candlelight Open Air’: het populaire openlucht concept overgewaaid uit de Randstad. Waarbij Céline Schrama (winnaar studentenprijs Leids Cabaret Festival 2022) zorg draagt voor de lachspieren en het steengoede klassieke ensemble Club Classique een medley speelt zoals u nog nooit gehoord heeft. Denk hierbij aan popmuziek (zoals Bohemian Rhapsody), filmmuziek (zoals Pulp Fiction), tango en licht klassieke muziek. Stadsdichter Levi en Stadsrapper Silcas uit Hoorn complementeren het programma met hun stadsrap ‘Stad achter de dijk’, dat zij maakten in samenwerking met Het Park en coördinator jongerenwerk Jerrol Lashley van Stichting Netwerk.

‘Comedy & Club Classique by Candlelight’ is een unieke theaterervaring onder de blote hemel. Dé manier om de zomer af te sluiten en het nieuwe culturele seizoen in West-Friesland in te luiden. Bent u erbij?

Programma:

19.30 uur – Céline Schrama (winnaar studentenprijs Leids Cabaret Festival 2022)

20.00 uur – Levi (Stadsdichter) en Silcas (Stadsrapper)

20.20 uur – ‘Candlelight Open Air’ by Club Classique


Algemene informatie:

Waar: Buiten bij Schouwburg Het Park met uitzicht op het Hoornse Hop
Leeftijd: 8 jaar en ouder
Rolstoeltoegankelijk? Ja.
Het weer: Dit event vindt plaats in de open lucht. Mocht dit i.v.m. weersomstandigheden niet mogelijk zijn, dan wordt het verplaatst naar de Othellozaal.
Placering: Dit evenement is niet geplaceerd.
Inclusief consumptie na afloop van het evenement.