De positieve vorm van opdringerigheid

 ‘Vormen van Opdringerigheid’ is de tweede avondvullende voorstelling van Collectief Het Paradijs en is een busrit waarbij de passagiers ploeteren tegen de barrières van hun burn-outs, psychoses en andere welvaartsziektes. De één wenst luidkeels en veelkleurig dat de ander optieft naar z’n eigen zitplaats, in de hoop quality time te vinden. De ander pakt een kwast en maakt alles wit. In deze voorstelling omarmen de mannen de kracht van opdringerigheid als laatste uitweg om met elkaar een verbinding aan te gaan.

Theaterkrant: “De spelers maken er met hun scherpzinnige fysiek spel een zowel hilarisch als hartverscheurend kleinood van.”

Bestel Niet te missen makers met korting

Wanneer u direct voor vijf voorstellingen uit de Niet te missen makers-serie kiest, betaalt u slechts € 10 per kaart! Bekijk hier welke voorstellingen er allemaal in de serie Niet te missen makers vallen of bestel direct via deze link. Op de bestelpagina vinkt u vervolgens de vijf voorstellingen van uw keuze aan. Zodra u de vijfde voorstelling heeft geselecteerd, kunt u doorgaan naar betalen. De kortingsprijs wordt dan automatisch berekend.