Dit is een verplaatste voorstelling. Bezoekers die in het bezit zijn van kaarten voor de voorstelling van afgelopen voorjaar, zijn per e-mail op de hoogte gesteld. Heeft u eerder kaarten gekocht maar geen e-mail ontvangen, neem dan contact op met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl

De albumpresentatie van de nieuwe CD van Vince Kerckhaert

Vince Kerckhaert is zijn hele leven al in de ban van muziek. Na de gebruikelijke rondzwervingen van spelen in coverbands, optreden op festivals tot opnames in een studio thuis is hij een aantal jaar geleden begonnen met het schrijven van eigen nummers. Dit beviel zo goed, dat er nu een album klaar is. Een mix van pure "rock and roll" en ballads.

In de presentatie neemt hij je mee in het proces van de eerste aanraking met muziek, tot het schrijven van een eigen album. Je krijgt een idee hoe de diepste gevoelens vastgelegd kunnen worden in muziek. Voor iemand die niet gewend is om voor zijn gevoelens uit te komen, zijn de nummers op het album opvallend persoonlijk en hoewel de nummers voor iedereen een eigen betekenis kunnen hebben, zit er wel degelijk een diepere laag in van de schrijver. Tijdens de voorstelling zal hij je deelgenoot maken van de weg van emotie naar muziek.

Uiteraard worden ook alle nummers van het album live gebracht onder begeleiding van een vierkoppige band. Jay-P op gitaar, Mark Dekkers op bas, Wilkin de Vlieger op drums en Robin Eenkhoorn op toetsen.

Corona-aanpassingen

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom kunnen wij in juli een beperkt aantal bezoekers per voorstelling verwelkomen en werken wij met tijdssloten waarin u de zaal binnen kunt gaan. Daarnaast serveren wij drankjes to-go die u mee de zaal in kunt nemen. Wij vragen u om u ook aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht

Aanvangstijden & placering

In verband met de aangepaste zaalbezetting, speelt deze voorstelling twee keer op een avond. Let daarom goed op de aanvangstijd op uw ticket: deze wijkt af van de tijden die u wellicht gewend bent. Tevens is de voorstelling om dezelfde reden iets ingekort.

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer, u wordt door onze medewerkers in de zaal geplaceerd. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.

De reguliere reserveringskosten zijn bij deze voorstelling niet van toepassing.