Krachtige dansvoorstelling van Scapino Ballet Rotterdam met dans, circus en muziek

De film 'Casablanca' met Ingrid Bergman en Humphrey Bogart geldt als een van de beste films ooit. Choreograaf Ed Wubbe gebruikt het verhaal voor een voorstelling over hartstocht, vrijheid en verlangen naar een betere wereld. 

Circus, theater en fantasie

Op een draaiend podium creëert Wubbe met dans, circuselementen en muziek een fantasievolle, theatrale wereld. Casablanca speelt zich af op een plek waar mensen, op de vlucht voor oorlog, wachten op een beter bestaan. Achter het romantische verhaal gaat een schemerwereld schuil waarin werkelijkheid en fantasie langs elkaar wrijven en waar grenzen tussen goed en kwaad vervagen. Uiteraard komt het bekende lied ‘As time goes by’ in verschillende arrangementen in de voorstelling terug. 

Lees hier het interview met Ed Wubbe.

Bestel een Dansserie met korting

Wanneer u direct voor drie of vijf voorstellingen uit de Dansserie kiest, krijgt u tot 25% korting! Bekijk hier welke voorstellingen er allemaal in de Dansserie vallen. Of bestel direct drie voorstellingen met 20% korting via deze link of bestel direct vijf voorstellingen met 25% korting via deze link.

Recensies 

Noordhollands dagblad 

"Casablanca blijft dan wel wat hangen in verwachtingen en het einde ervan zou op een eerder moment mogen komen om de aandacht vast te kunnen houden, deze creatie wordt gedragen door prachtige groep mensen. Dat maakt 'Casablanca' uiteindelijk toch de moeite waard."
Quote van Nanska van de Laar 

Klik op de naam van de krant / website voor de volledige recensie.