Bovenste Knoopje Boven in Het Park tijdens het Nationaal Theaterweekend

Al eerder liftten de mannen van Bovenste Knoopje Open in hun podcastreeks 'Liftmuziek' mee op de gedachten en verhalen van schrijvers, theatermakers en persoonlijke bekenden. Zo praatten ze o.a. met Hans Sibbel over de grenzeloosheid van de mens, met Jens van Tricht over mannenemancipatie, met Paul Verhaeghe over het depressief makende narratief van onze tijd, met Roanne van Voorst over veganisme en met Osilah Al Ryabi over haar verleden als vluchteling. Elk interview was bron voor een nieuw lied. 

Nu brengt Bovenste Knoopje Open, met hun vierkoppige band van multi-instrumentalisten, de muziek en verhalen naar het podium: een ode aan intimiteit met de ander, de natuur en onszelf. Een cabaretvoorstelling en theaterconcert in één, met prachtige Nederlandstalige muziek, die je zowel breed doet glimlachen als je neus op de pijnlijke feiten drukt.

Deze voorstelling is een tweeluik met onze gelijknamige podcastreeks.

Nationaal Theaterweekend

Deze voorstelling staat tijdens het Nationaal Theaterweekend in Schouwburg Het Park. Nederland viert dit weekend theater met verrassende voorstellingen én leuke gratis activiteiten. Het Theaterweekend vindt plaats in meer dan 80 theaters in Nederland, waaronder in Hoorn. Met wie ga jij een mooie voorstelling ontdekken?

* Let op: het is niet mogelijk om de kaarten van het Nationaal Theaterweekend te ruilen / terug te brengen en er wordt geen restitutie verleend op de gekochte kaarten.