Bovenste Knoopje Open in Het Park tijdens het Nationaal Theaterweekend

In Liftmuziek brengt Bovenste Knoopje Open een ode aan intimiteit met de ander, de natuur en onszelf. Al eerder liftten ze, in hun gelijknamige podcastreeks, mee op de gedachten en verhalen van schrijvers, theatermakers en persoonlijke bekenden. Elk interview was bron voor een nieuw lied. Zo praatten ze o.a. met Hans Sibbel over de grenzeloosheid van de mens, met Jens van Tricht over mannenemancipatie, met Paul Verhaeghe over het depressief makende narratief van onze tijd, met Roanne van Voorst over veganisme en met Osilah Al Ryabi over haar verleden als vluchteling.

Nu brengt Bovenste Knoopje Open, met hun vierkoppige band van multi-instrumentalisten, de muziek en verhalen naar het podium: een ode aan intimiteit met de ander, de natuur en onszelf. Een cabaretvoorstelling en theaterconcert in één, met prachtige Nederlandstalige muziek, die je zowel breed doet glimlachen als je neus op de pijnlijke feiten drukt.

Deze voorstelling is een tweeluik met onze gelijknamige podcastreeks.
Spotify – LINK
Apple Podcast – LINK
Anchor fm – LINK 

De pers over eerdere voorstellingen 

Theaterkrant
"Bovenste Knoopje Open luidt met Tijd Zat een nieuw tijdperk in voor de geëngageerde cabaretier."

Nationaal Theaterweekend

Deze voorstelling staat tijdens het Nationaal Theaterweekend in Schouwburg Het Park. Nederland viert dit weekend theater met verrassende voorstellingen én leuke gratis activiteiten. Het Theaterweekend vindt plaats in meer dan 80 theaters in Nederland, waaronder in Hoorn. Met wie ga jij een mooie voorstelling ontdekken?

* Let op: het is niet mogelijk om de kaarten van het Nationaal Theaterweekend te ruilen / terug te brengen en er wordt geen restitutie verleend op de gekochte kaarten. De kaartprijs is inclusief drankje en garderobe.

Afterparty

Sophie van Hasselt is een geweldige Amsterdamse Indie-pop singer/songwriter die je met haar speelse en dromerige melodieën meevoert naar een wondere muziekwereld. Na het optreden van Bovenste Knoopje Open beleef je haar bijzonders stem als ze de foyer overneemt voor een afterparty - denk Lily Allen meets The Beach Boys gemixt met KT Tunstall!