BORRELNOOTJEZ in Het Park

Wat gisteren nog oké was, is vandaag not done. In "EL7EBS" (GEVANGENIS), de comedy theatershow 2024 van BORRELNOOTJEZ, is Nederland veranderd in een dystopische dwangbuis waar je niets meer mag zeggen over iets of iemand. Voor Arnold, MischMisch, Fatah, Reza, Fou3ad en een hele stal aan nieuwe typetjes staat hun bestaan op het spel. Kunnen zij nog zijn wie ze waren of gaan zij gebukt onder het nieuwe regime?

Met de nieuwe show ‘EL7EBS’ is niet lachen, onmogelijk.De BORRELNOOTJEZ slepen je door een proces van ondervraging, rechtbanktorries tot aan de bajes mee. Met dit keer nog meer typetjes, absurde situaties, muziek, zelfspot en een flinke dosis slapstick geven Khalid en Hamza je een kijkje in hun schizofrene hoofden. ‘Of mag je dat niet meer zeggen?’ Na de show zien wij (Khalid & Hamza) je graag bij de “Politie line-up” voor een meet en greet!

Over Hamza en Khalid

Twee mannen met een grote liefde voor comedy, maar de één is geduldig en de ander is ongeduldig. Hoe past dit goed bij elkaar, zou je denken? We vragen het onszelf soms ook nog steeds af, maar als het klikt, dan klikt het. Zo zijn we in 2010 bekend geworden in de comedywereld dankzij het Turkse journaal en gingen we viral met Borrelnootjez.

Al van jongs af aan wilde Hamza het verschil maken op creatief vlak en zag hij dan ook een rijk leven voor zich als creatief brein van Borrelnootjez. Samen zijn we het beste duo van de Benelux als de meest enthousiaste, crazy sketchmakers van Marokkaanse afkomst (vinden wij zelf, we hopen jij ook).