Improvisatiecomedy van hoog niveau

Twee acteurs, één muzikant, geen script. Improvisatietheater zó virtuoos dat je ’t moet zien om ‘t te geloven. Geen zorgen: je hoeft zelf het podium niet op, laat dat maar aan Andries en Stefan over! Na het -drie keer op rij!- winnen van het NK Improvisatietheater en hun lovende recensies bouwden zij in korte tijd een ware cultstatus op. 

Elke avond beginnen cabaretiers Andries Tunru (finalist 'De Slimste Mens' en winnaar van o.a. de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten) en Stefan Hendrikx (winnaar van het Leids Cabaret Festival, bekend van de TV-programma’s 'Alpacas' en 'Hufterproef') weer met absoluut niks. Een blanco canvas waarop zij, geïnspireerd door jouw input, een compleet universum ontvouwen. Met de spannendste verhalen, de scherpste grappen en muzikaal omlijst door multi-instrumentalist Joep Hullegie. Niets ligt vast en alles kan. De meest verrassende voorstelling van het jaar!

Gezien tijdens de Seizoenspresentatie 2024 én daarom bijgeboekt!

Recensies

Ilovetheater ★★★★★ - Pijnlijke kaken van het lachen!" 

Theaterkrant - Voor Hendrikx en Tunru bestaat er geen alledaagsheid. Ze kijken naar de wereld door een bril van soapseries, misdaadthrillers en musicals."