Haar eerste voorstelling was goed gelukt, maar deze wordt nog beter!

Annick Boer is bij het grote publiek bekend van haar vele typetjes in 'Kopspijkers', 'Kanniewaarzijn' en 'De TV-Kantine'. Volgens de Volkskrant smaakte haar eerste cabaret-voorstelling naar meer en dat vond Annick zelf ook. Deze tweede voorstelling is geheel van eigen hand met wederom live muziek van Jean Louis van Dam!

Over haar vorige voorstelling, 'Dat is goed gelukt', werd gezegd ‘Annick kan van een alledaags verhaal magisch theater maken’. Dat gaat ze ook nu weer doen. Komische conferences vol zelfspot en prachtige liedjes zullen garant staan voor een heerlijke middag cabaret.

Recensies

Theaterkrant 
’Ontspannen Annick Boer presenteert een fijn avondje theater’.

Musicalsites
‘Naast bijzonder grappige anekdotes zoals echt alleen Annick dat kan, zingt ze , onder begeleiding van Jean Louis van Dam, ook een aantal prachtige nummers’.

Theaterparadijs
‘Zelfspot, humor, ontroering en prachtige liedjes worden op een heerlijke relaxte manier gedoseerd de zaal in gestuurd. Kleinkunst op zijn best’.

Dinsdagmiddag in Het Park

Deze voorstelling is één van de voorstellingen die op dinsdagmiddag wordt aangeboden, speciaal voor bezoekers die graag overdag naar het theater gaan. Bekijk hier alle voorstellingen op Dinsdagmiddag in Het Park.