100 zangers - 17 musicalklassiekers in één show

De drie grootste en meest gerenommeerde musicalverenigingen van West Friesland brengen 100 zangers samen op het podium. Live begeleid door het Grand Circle Orchestra, brengen zij musicalsongs ten gehore die u anders niet snel hoort bij amateurverenigingen. Denk bijvoorbeeld aan nummers uit Mamma Mia, Frozen, Sister Act, Mary Poppins en Les Miserables.

Wereldwijde inhaalslag in één weekend

Als gevolg van de lockdown heeft u in 2020 en 2021 weinig van amateurmusicals kunnen genieten. Ook de leden van deze groepen hebben het gemist. Juist in onzekere tijden is samen zijn zo ontzettend belangrijk. En nu kan dat eindelijk weer!
MTI, de grootste uitgeverij van musicals ter wereld, beseft ook hoe essentieel dit is. Zij zijn daarom een uniek project gestart: All Together Now! In het weekend van 12 t/m 15 november spelen tegelijk 1.600 groepen in 36 landen dit musicalconcert. Dat is nog eens ‘met zijn allen’!

Voorproefje producties komend jaar

Naast 16 geweldige musicalsongs uit zeer gerenommeerde musicals, brengt elke musicalvereniging een voorproefje ten gehore van hun aankomende shows, die ze in 2022 EINDELIJK mogen gaan spelen na alle coronaperikelen.
Komt u mee genieten op 13 november in Schouwburg Het Park ?