ABBA Gold - the Concert Show is een spectaculaire show met alle onvergetelijke songs van Agnetha, Annifrid, Benny and Bjorn samen. 

ABBA Gold heeft al drie keer met groot succes opgetreden in het schouwburg. Speciaal geselecteerde musici en zangers, in overleg met de originele ABBA leden, laten alle beroemde songs aan bod komen. Deze show is een bijzonder mooie weergave van het authentieke ABBA gebeuren van TOEN met de rijke muzikale "volheid" van NU !!

Aangevuld met een authentieke ‘unplugged’ uitvoering van enkele hits. De producent van deze show heeft in overleg met de ABBA leden de arrangementen zodanig aangevuld dat de prachtige ABBA muziek veel voller en kleurrijker klinkt als voorheen mogelijk was. Het concert van deze groep in de Parijse Olympia maakte zo'n grote indruk op de platenmaatschappij van de groep, dat ABBA deze show verkoos boven vele anderen voor de Europese theaters. De opname van ABBA GOLD - the Concert Show werd door Universal - de eigenaar van de ABBA rechten - wereldwijd uitgebracht op een prachtige DVD. 

De voorstelling heeft een kleurrijke  video en licht show.  De regie van het ensemble is in handen van speciale regisseurs. De musici leven dag en nacht met deze muziek. Niet voor niets maakt deze indrukwekkende revival furore in meer dan twintig landen.... Vele landen van Europa, Rusland, Japan, het Midden Oosten. Overal wordt de groep terug gevraagd. De ABBA feeling is still alive !! In West en Oost!!

Zo worden de nieuwe Abba songs die afgelopen herfst gepresenteerd werden door de originele bandleden, ook door de leden van Abba Gold - the Concert Show in hun 2022 show geintegreerd !!

De show is erg aanstekelijk: Je kunt gewoon niet stilzitten in je stoel. Swingen is een must. Het ensemble vraagt de bezoekers om samen met hen te dansen. Regelmatig komt het ook voor dat de groep het publiek vraagt liedjes mee te zingen en dan gaat het dak er werkelijk af. Bij sommige voorgaande concerten met meer dan duizend mensen in de zaal, trilde de ruimte zo geweldig dat men bang was of de fundamenten het wel zouden volhouden. Deze show is werkelijk een groot feest voor jong en oud !! Voor dames en heren.

Internationale pers schreef: door deze onvervalste ABBA belevenis wordt dit de beste Concert Show ter wereld genoemd !!

Geniet van alle grote ABBA hits: 'Waterloo', 'Fernando', 'Voulez vous', 'Super Trouper' en nog veel meer. Bekende en iets minder bekende ABBA songs komen voorbij . 'Knowing Me', 'Knowing You', 'Our Last Summer', 'Hasta Manana', 'Chiquitita', 'SOS', 'Dancing Queen', 'When I kissed the Teacher'.  Ook de ABBA songs uit de laatste film komen aan bod !!

Voor informatie: www.abbagold-theconcertshow.com