Let op: deze voorstelling is verplaatst vanuit het vorige seizoen naar 15 oktober 2022. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Dan vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl.

75+ 'Dat kun je wel zien dat is hij'

“Vandaag een jaar geleden vroeg iemand van het theater mij of ik al wist wat wij zouden komen spelen. Jee, dacht ik, dat hangt van zo veel af. Hoe toekomstbestendig kan op mijn leeftijd zo’n aankondiging zijn? Het gaat immers altijd anders dan je denkt. Ook als je denkt ‘het zal wel anders gaan dan je denkt, dan gaat het tóch nog anders dan je denkt.

Zoals Judith, een vriendin, laatst op een feestje zei.” “Al zeker weet ik wel: als alles gaat zoals ik hoop, versieren we een stoel, want ik word vijfenzeventig. Net zo oud als de langste gewapende vrede in onze Lage Landen ooit. Dus zingen we vast en zeker blij.”

Recensies

Parool
"Een abstract-biografische voorstelling met de luchtige diepgang die hem zo eigen is."

Algemeen Dagblad 
"Onvermoeibaar en onverslijtbaar. Ga het vooral aanschouwen."

De Volkskrant 
"
Herman van Veen betovert."

Klik op de naam van de krant / website voor de volledige recensie

Uitverkocht? Wachtlijst!

Als de voorstelling is uitverkocht, kunt u zich inschrijven voor de wachtlijst. Wanneer er weer kaarten beschikbaar zijn worden bezoekers op de wachtlijst geïnformeerd.