Alles over het afhalen van uw stoel(-en)

Tussen 24 t/m 27 juli 2024 kunt u uw stoel ophalen bij Het Park. Op 12 juni 2024 heeft u een mailing ontvangen met het verzoek een formulier in te vullen, wanneer u de stoelen precies komt halen. De mogelijkheid om het formulier in te vullen is inmiddels gesloten. Bent u in de overtuiging dat u een stoel gekocht heeft, maar heeft u op deze datum geen mail van ons ontvangen (check ook uw spam)? Laat het ons weten via servicebalie@hetpark.nl
LET OP: indien wij geen reactie van u ontvangen, dan gaan we er vanuit dat u géén theaterstoel komt afhalen!

Uiterlijk 17 juli 2024 ontvangt u een mail met de precieze locatie waar u uw stoel kunt ophalen en wat er op die dag van u verwacht wordt. U ontvangt dan ook een instructievideo hoe u de stoel in elkaar zet.

Het verdelen van de stoelen is een flinke operatie, één die maar eens in de grofweg 25 jaar voorkomt. We doen ons best om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. We hopen op uw begrip, mocht u bijvoorbeeld bij het ophalen even moeten wachten.

Onderstaand treft u alle informatie aan over het afhalen van uw stoel. Heeft u een vraag die niet beantwoord wordt door deze pagina? Mail dan naar servicebalie@hetpark.nl


Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik mijn stoel(-en) ophalen?

De stoelen kunnen worden opgehaald tussen 24 en 27 juli 2024, binnen bepaalde tijdvakken. Hierover is iedereen geïnformeerd per mail, waarbij gevraagd is via een formulier aan te geven op welke datum en binnen welk tijdvak de stoel opgehaald wordt.
Om zoveel mogelijk opstoppingen te voorkomen vragen wij iedereen om zich aan dit tijdvak te houden.
Heeft u deze mail niet ontvangen? Stuur een mail naar servicebalie@hetpark.nl
Indien wij geen reactie van u ontvangen, dan gaan wij er vanuit dat u géén theaterstoel komt afhalen!

Kan ik de gekozen datum en/of tijd nog wijzigen?

U kunt tot uiterlijk vrijdag 12 juli aangeven als u toch liever op een andere dag of tijd de stoel wilt halen.
LET OP: ophalen kan uitsluitend in de periode 24 t/m 27 juli. Kunt u in die periode niet? Laat dan iemand anders de stoel ophalen.

Kan ik een stoelnummer kiezen?

Nee, het is helaas niet mogelijk om een bepaalde stoel uit te zoeken.

Wat moet ik meenemen?

U heeft een bevestigingsmail ontvangen met de datum en tijd die u heeft aangeven om de stoel op te halen. Deze geldt als afhaalbewijs (digitaal of print).
Als u in het bezit bent van een steekwagen of een zogenaamd ‘hondje’ adviseren wij u deze mee te nemen.

Hoe kan ik mijn stoel meenemen? 

U kunt uw stoel met de auto ophalen. De stoel wordt als een bouwpakket voor u klaargezet. Het pakket bestaat uit zijleuningen, een zitkussen en een rugleuning.

Waar moet ik me precies melden?

U kunt zich melden bij de parkeergarage onder de schouwburg. De ingang bevindt zich aan de achterzijde, voorbij de toneeltoren op de Westerdijk en wordt met borden aangegeven.
De parkeergarage heeft een inrijhoogte van 1,8 meter. Indien uw vervoermiddel hoger is, kunt u deze parkeren buiten de parkeergarage.

Moet ik betalen voor het parkeren als ik de stoel kom ophalen?

De parkeergarage is voor het afhalen van de stoel vrij toegankelijk. Indien u langer wilt blijven staan moet u echter wél betalen.

Moet ik ver lopen met de stoel? ​

U parkeert de auto in de parkeergarage, waar de pakketten klaarstaan. Wij zorgen voor een aantal karren waarop de stoel naar de auto gereden kan worden. Indien u zelf een steekwagen of een zogenaamd ‘hondje’ heeft, adviseren wij u deze mee te nemen.
Indien uw vervoermiddel niet de parkeergarage in kan rijden, is de loopafstand ca. 100 meter.

Wat is het formaat van het pakket, wat is het gewicht en hoe is deze verpakt?

De grootte van het pakket is 105x52x35 cm. De leuningen worden los meegegeven. Het gewicht van één stoel is ongeveer 20 kg.

Er zijn echter ook stoelen die in zijn geheel meegenomen kunnen worden. Het formaat hiervan is maximaal 105x180x50 cm. Het gewicht is afhankelijk van het type stoel. Het maximale gewicht is ongeveer 60 kg voor een set van 3 stoelen op wielen.

Hoe monteer ik mijn stoel?

Klik HIER om te lezen hoe u uw stoel kunt monteren en/of klik HIER om de instructievideo te bekijken.