Unieke theaterbeleving

Een koptelefoon, vier rete grappige cabaretiers en het gehele theater als decor. Een totaalbeleving waar jij de controle over hebt! Zet bij binnenkomst alvast je koptelefoon op en ervaar wat er gebeurt. Met z’n allen in hetzelfde schuitje, maar… in welk schuitje zit jij? Je ziet het één en hoort het ander. En waarom lacht je buurman zo hard? Je hebt het al snel door!

Met je koptelefoon kun je switchen tussen de microfoons van vier improvisatie-cabaretiers en dat levert hilarische momenten op. Want waar de ene helft van het publiek kijkt en luistert naar twee comedians die een blind date naspelen, luistert de andere helft naar dat wat er in het hoofd omgaat van de twee ‘daters’. Maak het vooral mee, want Silent Comedy is één van de grappigste voorstellingen die je kunt beleven. Dat beloven we je.

Deelnemende cabaretiers: Tim Zeegers, Ruud Smulders, Berit Companjen en Stefan Hendrikx.

Extra pre- en afterparty!

Pre party
Anders dan anders wanneer je naar het theater gaat krijg je bij Silent Comedy meteen bij binnenkomst al een koptelefoon uitgereikt. De show begint. Hierbij hoor je eerst een lekker Silent Disco muziekje en ongeveer 30 minuten voor aanvang van de show komen de comedians naar de foyer en kun je op twee kanalen twee verschillende dingen horen. Een radioshow met Silent Disco en een comedyshow door de comedians, die het publiek alvast warmdraaien voor de show.

Afterparty
Na de voorstelling mag de koptelefoon (op eigen keuze) nog even opblijven, er is namelijk nog een afterparty! Ook hierbij zijn er weer twee kanalen waar je uit kan kiezen. Op het ene kanaal is er een Silent Disco waarbij twee comedians de gang maken. En op het tweede kanaal is er een nagesprek met het publiek, waarbij de comedians het publiek even aan goed aan de tand voelen.

Extra leuk om dus wat eerder naar de schouwburg te komen en nog even te blijven plakken na de voorstelling!

Voor het gehele programma van het Nationaal Theaterweekend klikt u hier

Kaartprijs inclusief €4 reserveringskosten en inclusief garderobe en drankje (uitzondering op reguliere reserveringskosten).

Het is niet mogelijk om de kaarten van het Nationaal Theaterweekend te ruilen / terug te brengen en er wordt geen restitutie verleend op de gekochte kaarten.

Silent Comedy on the road from Office Broomer on Vimeo.