Hillarische, musical-horror komedie!

Het pas verloofde koppel Brad en Janet krijgen een lekke band wanneer ze tijdens een kille en regenachtige novembernacht door het platteland rijden. Ze besluiten een huis te zoeken waar ze een garage kunnen bellen. Een groot landhuis in de buurt lijkt uitkomst te bieden. Maar het huis blijkt bevolkt door een vreemde verzameling mensen... In het 'kasteel' van eigenaar Frank-N-Furter maken ze kennis met diens blonde supercreatie Rocky, dienaar Riff Raff, de rivaliserende wetenschapper Dr. Scott en andere bijzondere figuren. De avond ontaardt in een regelrechte relatie– en libidotest vol verleidingen met veel jarretels.

‘The Rocky Horror Show’ is een hommage aan de klassieke B-sciencefictionfilms en horror-genres met onweerstaanbare rock ‘n’ roll-muziek. De show is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijde absolute must-see en heeft een lange traditie van interactie met zijn publiek opgebouwd. Een avond waarop eindelijk alles een keer mag!

Grote hit in Engeland
Lees en krijg alvast een klein voorproefje op deze show in UK: https://www.rockyhorror.co.uk/. Beluister via Spotify de playlist van 'Rocky Horror Show' in UK. 

Esmée Dekker en Sven Ratzke
Met in de hoofdrol Sven Ratzke; een unieke artiest en personality, bekend van zijn eigen programma’s zoals ‘Homme Fatale’ en ‘Starman’ (met muziek van en over David Bowie). Programma’s die niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland, Engeland, Australië en New York bejubeld worden. Naast Ratzke staat musicalster Esmée Dekker. Esmée maakte haar debuut in 'De Jantjes'. Haar eerste grote rol scoorde ze in 'A Chorus Line', gevolgd door de hoofdrol in 'My Fair Lady'. Voor de vertolking van Eliza Doolittle ontving ze lovende kritieken en een nominatie Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol. Afgelopen seizoen was ze te zien als maîtresse in 'EVITA' en vertolkte ze een keer per week de titelrol Evita. Op dit moment is ze te zien in 'Lazarus' van Ivo van Hove.

De regie is in handen van Paula Bangels. Paula is één van de vooraanstaande nieuwe regisseurs, die voor De Graaf & Cornelissen Entertainment het bloedstollende en alom geroemde ‘Fatal Attraction’ regisseerde. De choreografie wordt gemaakt door één van de meest talentvolle jongere choreograaf, Chiara Re.