Soulvolle pop

Een goeie song. Dat is eigenlijk het enige waar het om draait bij Pepijn Spijkerman. Groove, performance en stem zijn ook belangrijk, maar de song staat centraal. Je moet er in kunnen kruipen, drie minuten ergens anders kunnen leven.

Catchy. De tweede pilaar waar het huis op staat. De parels in de eerder genoemde song. "Ik vind een catchy hook zo ontzettend leuk. Ik doe niets liever dan iemand naar huis sturen met een nieuw melodietje om te fluiten", zegt Pepijn.

Hij heeft in het voorprogramma van Tim Knol en Douwe Bob gestaan. Dus hij heeft de nodige meters gemaakt in de muziekwereld. Met zijn soulvolle pop, die dus ook nog eens catchy is, komt hij bij ons in Hotel Maria Kapel van 6 september een mooie zomermiddag aan het zwembad maken.

Meer informatie over Hotel Maria Kapel

Kom op zondag 6 september naar de open dag van Hotel Maria Kapel [HMK], tijdens de Cultuurproeverij in Hoorn. Tijdens deze middag leer je HMK en haar tentoonstellingsprogramma voor 2020 en 2021 kennen en kun je pootjebaden in de installatie Inside Poolside door kunstenaar Rik Dijkhuizen. Om 13.00 en 15.00 uur geeft Dijkhuizen rondleidingen in de kapel. Daarnaast komt muzikant en zanger Pepijn Spijkerman om 14.00 en 16.00 uur een optreden verzorgen in de kapel en om 17.00 start de borrel in het vernieuwde HMK Café. Wees erbij en dompel je onder in wat HMK te bieden heeft!

Deze activiteit is onderdeel van de Cultuurproeverij op zondag 6 september. Er worden geen reserveringskosten berekend. U kunt tijdens het reserveren wel kiezen voor een kleine donatie van €2,50, €5 of €7,50. Hiermee steunt u alle 22 culturele instellingen van Cultuur Hoorn die dit mogelijk maken.