Eerste soloshow van voormalig Ashton Brother

‘The Great Wonder’ is een ode aan de verwondering. Een magisch schouwspel, waarin een kleine man op zoek gaat naar het Grote Wonder. Zijn eerste solovoorstelling is een 4 dimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt. In deze magische wereld gaat Pepijn samen met zijn Troupe muzikale Freaks verder waar hij ooit is gestopt. Acts en trucs die al jaren zijn hoofd op hol brachten, maar nooit eerder het toneel hebben bereikt. Maar na 2 jaar van training zijn ze nu dan eindelijk klaar om hun opwachting te maken!

The Great Wonder - Recensie foto - nieuw.jpg

De kleinste showman van het universum
In een oude circusje, dat met zijn bonte kleuren, snoeren met lichtjes eraan en antieke lantaarn doet denken aan een tent op het rondreizend theaterfestival De Parade, scharrelt een bonte verzameling aan vreemde types rond. Een tonnetje ronde circusdirecteur, een viool spelende vrouw met drie borsten, een soort ‘sterkste man’ in leren broek, met spierballen, grote buik, veel gezichtshaar en dreigende uitstraling, een lange dunne man in een ruitjespak en natuurlijk 'de kleinste showman van het universum': Pepino!

Geniet van een vrolijke mengeling van variété, circus, slapstick en muziek. En oh ja: pas vooral ook op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven. Komt dat zien!

Leeftijdsadvies 12+