Let op: Verplaatst van Hamletzaal naar Othellozaal
In overleg met Wouter de Jong en zijn team is besloten het interactieve theatercollege te verplaatsen naar de Othellozaal. Deze zaal is intiemer, waardoor het college beter tot zijn recht gaat komen. Aangezien het kort dag is om iedere bezoeker te verplaatsen, hebben we besloten om vrije zit te hanteren. Uw ticket blijft geldig, maar u mag zelf u plaats in de zaal kiezen.

Goede voornemens: verbeter je mentale conditie

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan meer bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Wouter de Jong geeft inzicht in hoe je je mentale conditie kunt verbeteren.

Sinds enkele jaren werkt acteur Wouter de Jong als spreker en trainer op het gebied van mindfulness. Hij vertaalde zijn ervaringen en inzichten naar een boek, MINDGYM. Komend seizoen laat Wouters middels een interactief theatercollege en sneldates zien hoe je je mentale conditie kunt verbeteren.

Carice van Houten bekritiseert de Jong als “een kundig trainer die zelfs de grootste scepticus weet te raken en te verrassen”.