La Bloemen ruimt op

In ‘Souvenirs’ haalt Karin de bezem door haar huis. Want een mens verzamelt wat in een leven: foto’s van bijzondere momenten, mooie en minder mooie herinneringen, spullen die je allang niet meer gebruikt, noem maar op. Als een stier stormt ze door de porseleinkast en doet alle overbodige ballast de deur uit. Letterlijk, want elke avond wordt er onder het publiek een aantal persoonlijke items – schoenen, een jurk, een tent – van Karin verloot.

Recensies
Algemeen Dagblad ★★★★

“Ze danst als een jonge godin. (…) Haar muziekkwartet is van klasse en haar stem klinkt voller en vrijer dan ooit tevoren. ‘Souvenirs’ is een waar feest voor oog en oor.”

Theaterparadijs ★★★★
"Karin Bloemen geeft souvenirs weg en haalt herinneringen op."

Theaterkrant
"Karin Bloemen zingt en danst als een jonge godin."

Win een VIP-arrangement bij het Ot&Sien Festival
Karin Bloemen is betrokken bij het festival dat u niet mag missen: het Ot&Sien Festival in Hoorn. Na 3 edities in de gemeente Medemblik komt het festival op 6 en 7 juni 2020, op en rondom het terrein van de Museumstoomtram in Hoorn tot leven.

Het festival zet het ambacht op een voetstuk in een decor van de Gouden - en IJzeren eeuw. Al speurend met een puzzel in uw hand ontdekt u verschillende beroepen en wetenswaardigheden over de historie van veel van onze huidige beroepen die al werden uitgeoefend in de Gouden Eeuw.

Schouwburg Het Park steunt dit festival en mag daarom onder alle liefhebbers van Karin Bloemen 35 VIP-arrangementen verloten*.

VIP-Arrangement voor 2 personen:

• Gratis toegang tot het festival

• Gereserveerde plaatsen bij het optreden Karin Bloemen op het Treintheaterplein

• 2 consumpties p.p. inclusief amuses bij 'Ik verras je op mijn terrasje'

• Meet & greet met Karin Bloemen

* De VIP-arrangementen worden verloot onder alle kaartkopers voor de show van Karin Bloemen op 5 maart 2020. De winnaars worden op de avond van de voorstelling bekend gemaakt.