Wat moet ik weten over Super Seats bij Jesus Christ Superstar?

Het podium bij 'Jesus Christ Superstar' heeft de vorm van een ronde toneelarena, waarop bezoekers plaats mogen nemen op Super Seats. Op een Super Seat wordt u onderdeel van de musical. U doet niet mee met de voorstelling, maar doordat het verhaal zich rondom u afspeelt en u alles van dichtbij ervaart, wordt u nóg meer meegezogen in de beleving.

Let op! De rij- en stoelnummers die op de tickets staan zijn niet van toepassing. Op de avond zelf kunt u zich melden bij een speciale balie bij ingang 1. Vanuit hier wordt u begeleid naar uw stoelen op het toneel.

Wat is het verschil tussen Super Seats 1, Super Seats 2 en Super Seats 3?
Bij Super Seats 1 krijgt u een eigen stoel toegewezen (deze stoelen kunnen variëren in soort). De prijs voor deze plaatsen is gelijk aan de zaal. Super Seats 2 bestaan uit klapstoelen en zijn dus eenvoudiger dan de stoelen in de zaal en Super Seats 1. Super Seats 3 zijn speciaal voor jongeren. Dit zijn de goedkoopste plaatsen en op deze plaatsen zal je gedurende de voorstelling op een bankje zitten die je deelt met andere bezoekers. 
Indien u in het bezit bent van Super Seats 1, Super Seats 2 en Super Seats 3 tickets dan wordt u voorafgaand aan de voorstelling door een medewerker naar uw stoel of plaats begeleid.

Kijk ik niet alleen tegen de ruggen van de acteurs aan, aangezien de plaatsen achterop het toneel zijn?
De Super Seats bevinden in een halve cirkel als een toneelarena aan de achterkant van het toneel. De voorstelling wordt gemaakt met het publiek op het podium in gedachten, dus u kijkt niet alleen tegen de ruggen van de acteurs aan. Er zijn ook geen decorstukken die voor de Super Seats staan.

Is het geluid op de Super Seats net zo goed als in de zaal?
De techniek zal zo ingericht worden dat het geluid bij de Super Seats net zo goed is als in de zaal.

Wordt er van mij verwacht dat ik vanaf een Super Seat meespeel met de voorstelling?
Nee, u doet niet mee met de voorstelling. U ervaart het verhaal van heel dichtbij, maar er is geen publieksparticipatie.

Zijn Super Seats toegankelijk voor rolstoelgebruikers of mensen die slecht ter been zijn?
Er zijn twee plaatsen voor rolstoelgebruikers en twee plaatsen voor begeleiders/mede-bezoekers op het podium. De rolstoelgebruiker wordt door een medewerker via een aparte ingang naar deze plaatsen gebracht. De begeleider/mede-bezoeker krijgt een losse stoel. Deze plaatsen bevinden zich ter hoogte van Super Seats 2.
Indien u een rolstoelplaats wilt reserveren op de Super Seats dient u telefonisch contact met ons op te nemen in verband met de beschikbaarheid en formaat van de rolstoel. Omdat de overige Super Seats zich op verschillende hoogtes bevinden, zullen er meerdere trappen zijn en kan de vloer ongelijk zijn. Daarom adviseren we mensen die slecht ter been niet voor Super Seats te kiezen en een plekje in de zaal te boeken.

superseats-1_.png