Het Park is op zoek naar een allround theatertechnicus (m/v) met affiniteit voor licht voor 36 uur per week.

Wat doe jij
Als allround theatertechnicus begeleid jij zelfstandig en in teamverband voorstellingen (zowel professionele gezelschappen als amateurgezelschappen) en commerciële evenementen op het gebied van theatertechniek, decor, licht en geluid. 

- Je bent allround inzetbaar;
- Je bereidt in technische zin, aan de hand van een pakket van eisen/wensen, zelfstandig voorstellingen en evenementen voor. Dit doe je door bijvoorbeeld het opstellen van licht- en geluidsplannen, decorchangementen en trekkenindelingen;
- Je begeleidt voorstellingen en evenementen en bedient zelfstandig de trekkenwand;
- Uiteraard zorgt je ook voor de juiste op- en afbouw en voor de begeleiding rond een voorstelling/concert en evenement;
- Onderhoudstaken horen ook bij de functie.

Wij zijn op zoek naar
Een enthousiaste, leergierige, stressbestendige en klantgerichte collega die zowel goed zelfstandig als in teamverband kan werken. Die het geen probleem vindt om in de avonduren en in de weekenden te werken en plezier in zijn/haar werk heeft en zijn/haar inspiratie haalt uit het neerzetten van een mooie voorstelling of een geslaagd evenement.

Functie-eisen/ervaring
- MBO+ werk- en denkniveau;
- Bij voorkeur een aantal jaren relevante werkervaring;
- In het bezit van het diploma VBT A + B of bereidt zijn deze te volgen;
- In het bezit van een diploma BHV of bereidt zijn deze te volgen;
- Affiniteit met theaterlicht.

Competentiegebieden
- Vermogen tot groepsgericht leidinggeven;
- Technisch inzicht;
- Organisatievermogen;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Flexibiliteit (snel kunnen omschakelen).

Geboden wordt
In eerste instantie een jaarcontract voor 36 uur per week, met de mogelijkheid tot verlenging, op een prachtige werkplek, binnen een ploeg van geweldige mensen. Deze functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 4 conform CAO Nederlandse podia (€ 2.079,69 - € 2.860,77 bruto bij fulltime (36 uren) dienstverband).

Ben je enthousiast?
Dan ontvangen we graag je korte motivatiebrief, of een filmpje van maximaal 3 minuten, en een overzicht van je werkervaring en opleiding, uiterlijk maandag 27 maart 2023. Deze kun je e-mailen t.a.v. Dorine van den Breul, personeelszaken@hetpark.nl.

Wil je eerst meer weten?
Neem dan vooral contact op met Nick Blei, hoofd techniek via nick@hetpark.nl of 0229-291060. Meer informatie over ons theater vindt je op www.hetpark.nl.