Wat doen ze eigenlijk, die Park-Ambassadeurs?

De Park-Ambassadeurs zijn enthousiaste theaterliefhebbers uit West-Friesland met een grote liefde voor Het Park. Gedurende het jaar bezoeken zij zowel in Het Park als daarbuiten voorstellingen, en geven ze hun mening hierover. Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen op social media of in de nieuwsbrief. 

Iedereen weet wel wat ze ongeveer moeten verwachten van een Daniël Arends of Battle of the Bands tributeband. Maar het gaat juist over die voorstellingen die misschien wat minder voor de hand liggen, waar onze Ambassadeurs op aan gaan. En vooruit, zo nu en dan doen ze ook verslag van een musical als Mamma Mia. 

De ambassadeurs bestaan op dit moment uit: 

 • Harrie Gort (72) (@harrie9999) - De jongste van het stel! (Grapje.) Een laatbloeier die pas net voor zijn pensionering is begonnen met cabaret en musical. Hij speelt mee bij musicalvereniging AZOV en andere toneelproducties. Hij zit in het bestuur van Het Pakhuis, geeft workshops voor oudere mensen die niet goed met de digitale bankapps om kunnen gaan en vertelt regelmatig over Het Park via Radio Hoorn. 
  Social media bericht sept 2022 (5).jpg

 • Bibi de Louw (44) (@b.i.b.i.d.l) - Bibi is orthopedagoog en mede eigenaar van @pippipartijtjes. Ze is dol op natuur, sportieve activiteiten en natuurlijk theater! Haar favorieten: cabaret en theaterconcerten. Ze geeft graag theaterkaartjes als verjaardagscadeau aan familie en vrienden. En gaat dan het liefst ook zelf mee.
  Social media bericht sept 2022 (3).jpg

 • Loet van der Hert (56) (@laloetje_) - Tot een paar jaar terug was ze duizendpoot op het gebied van interieur (stylist, verkoop, content creator), nu verzorgt ze de administratie/boekhouding voor een fysiopraktijk. Daarnaast is ze nog steeds actief in de interieur styling en social media. Qua theater kan het haar niet gek genoeg, ze bezoekt van alles en nog wat (samen of alleen) en laat zich graag verrassen. 

          Social media bericht sept 2022 (2).png

 • Lianne Dijkman (30) (lianne_dijkman) - Haar doel is met name om jongeren naar het theater te krijgen. In het dagelijks leven werkt ze als ambulant gezinsbegeleider in de jeugdzorg en is ze Drag Queen. Haar genres zijn voornamelijk musical, cabaret, jeugd en muziek. Verder probeert ze Hoorn wat Lhbtiq+vriendelijker te maken en (vanuit haar eigen ervaring) meer bekendheid te geven aan Diabetes type 1.
  Social media bericht sept 2022.jpg

 • Lara Schoots (19) (lara_schoots) - Lara is diehard fan van alles wat op en achter het podium gebeurt. Ze doet de opleiding 'Productie Podiumkunsten' aan de Academie voor Theater en Dans, en heeft een grote voorkeur voor musicals en toneel. Ze probeert haar smaak en kennis uit te breiden naar cabaret, opera, dans, ballet en postdramatische stukken. 
  Social media bericht sept 2022 (1).png
 • Annebel Schipper (35) (@annebelschipper) -  Vroeger ging ze altijd met haar moeder en zussen naar het theater. Door die fijne herinneringen neemt ze nu zelf haar kinderen (van 3 en 5 jaar) mee. Ze gaat daarnaast graag naar cabaret- en muziekvoorstellingen. Ze vindt het superleuk om ambassadeur te zijn en zo wat meer achter de schermen mee te krijgen, maar bovenal de voorstellingen te promoten.
  Social media bericht sept 2022 (4).jpg

 • Renie Lindenkamp -  Social media is niet zo haar ding, maar theater uiteraard wel! Haar voorkeur gaat uit naar moderne dans. Ze heeft 45 jaar in het basisonderwijs gewerkt, waarvan de laatste jaren als zorgcoördinator. Momenteel besteedt ze veel van haar tijd aan het maken van fotoalbums voor Make a Wish en zit ze in het bestuur van de Vrouwen van Nu. 

            Social media bericht sept 2022 (1).jpg

Volg de avonturen van onze Ambassadeurs op Instagram en Facebook