Musical Awards 2024

Alle optredens van voorstellingen die komend theaterseizoen in Het Park staan

Op woensdag 24 april was de uitreiking van de jaarlijkse Musical Awards. Met allerlei voorproefjes van voorstellingen die komend seizoen naar o.a. Het Park komen. Wat hebben we genoten van de previews van Jesus Christ Superstar, Elisabeth, Shrek en Saturday Night Fever. Bekijk hier alle optredens terug!

Jesus Christ Superstar - Simon Zealotes

Jesus Christ Superstar is de grote winnaar van Musical Awards 2024! Ze mochten maar liefst 6 nominaties verzilveren, van de 14 die ze hadden. De musical vertelt het verhaal over de laatste week in het leven van Jezus Christus, met Jeangu Macrooy, Lucas Hamming, Edwin Jonker, Magtel de Laat, Paul de Leeuw en de beste talenten uit binnen- en buitenland.

Shrek de Musical - De Held 

Shrek de Musical vertelt het verhaal van de bekende Oger. Samen met een spraakzame ezel gaat hij op avontuur om prinses Fiona te redden, die een geheim met zich meedraagt. Met in de hoofdrollen René van Kooten, Linda Verstraten en Q-shans Thode.

Elisabeth - Mijn leven is van mij 

Na een afwezigheid van 25 jaar komt de hitmusical 'Elisabeth' weer naar het theater! Nu zal Pia de rol van de oudere Sissi op zich nemen in de vernieuwde versie van de musical. Danique Dusée maakt haar debuut als jonge Sissi. Tijdens het Musical Awards Gala staan ze samen voor het eerst op het toneel met het bekende nummer: ‘Mijn leven is van mij’.

Saturday Night Fever - Stayin' Alive

Een spetterende opening van het Musical Awards Gala door de cast van Saturday Night Fever! De nieuwe versie speelt vanaf oktober in Het Park, met in de hoofdrollen Buddy Vedder en Esmée Dekker.

Verder hebben we genoten van previews van o.a. De Hospita en Malle Babbe, die ook in Het Park te zien zijn komend theaterseizoen. Rapunzel De Musical is genomineerd voor de Musical Award Beste Familiemusical. We mogen ook alvast verklappen dat 'The Last Five Years' van NANOEK naar Het Park komt. De (voor)verkoop hiervoor start 14 mei 13.00 uur. 

NANOEK was dit jaar één van de grote winnaars bij de Musical Awards met hun voorstelling 'Melk'.

Bekijk hier het volledige musicalprogramma