Met een prachtig versierde foyers en zoveel mogelijk voorstellingen in de middag, genieten we in afgeslankte vorm van een sprankelende decembermaand. Met de Rendier-actie halen we geld op voor het jongerenproject “Join The Project”. Een initiatief dat een lichtpuntje wil zijn voor jongeren in het nieuwe jaar.

Waar is het voor?
Eenzaamheid, somberheid en angst, het zijn gevoelens waar veel mensen in Hoorn als gevolg van de verscherpte coronamaatregelen last van hebben. Met name jongeren.
Join The Project is door jongeren voor jongeren opgezet om zelf constructief met deze gevoelens aan de slag te gaan.

Met het gedoneerde geld organiseert de nieuwe stichting een Hoorns event op Blue Monday: de meest depressieve dag van het jaar. Join The Project wordt o.a. gesteund door Gemeente Hoorn en Vrijwilligerspunt.   

Hoe gaat het in z’n werk?  
Laat ‘Rudolf het sprankelende rendier’ rennen naar z'n doel: 3200 euro ophalen voor Join The Project! Fysiek vind je 'm in de Othellofoyer, online gaat hij letterlijk rennen van elke donatie die er binnenkomt.

Doneren kan heel gemakkelijk tijdens het bestellen van uw kaarten. Zo gaat u niet alleen naar een mooie voorstelling, maar maakt u ook een mooi gebaar om een lichtpuntje te zijn voor jongeren in 2022. Doneren kan natuurlijk ook los, via deze pagina.