Trakteer op een voorstelling, theaterconcert of feest met de Podium Cadeaukaart in Het Park. Speciaal voor theater- en concertliefhebbers is deze cadeaukaart in het leven geroepen.

De Podium Cadeaukaart is verkrijgbaar bij de servicebalie van Het Park en online te verkrijgen via www.podiumcadeaukaart.nl/

Het Park accepteert alleen de Podium Cadeaukaart als betaalmiddel*. Andere bonnen (waaronder de Kunst en Cultuurkaart, VVV bonnen etc.) worden niet geaccepteerd. Uw Podium Cadeaukaart kunt u verzilveren aan de servicebalie of via betalingen via internet (iDeal).

Verzilveren via internet

Dit doet u tijdens het reserveren. U krijgt een overzicht van betaalmogelijkheden. Hier klikt u de Podium Cadeaukaart als betaalmiddel aan. In het scherm dat zich vervolgens opent, voert u de code in die op de achterkant van de kaart staat en de verificatiecode die onder de kraslaag staat. Als het tegoed op de kaart niet voldoende is voor het gehele aankoopbedrag kunt u het resterende bedrag met een andere betaalmethode voldoen. Als het tegoed op de kaart meer is dan het aankoopbedrag, dan wordt het resterende bedrag automatisch op de kaart bewaard. U kunt dit bedrag bij een volgende aankoop op bovenstaande manier verzilveren.

Nieuw design Podium Cadeaukaart

Dit najaar (2019) is de nieuwe Podium Cadeaukaart met een geheel nieuw design gelanceerd. Na activatie kan de nieuwe Podium Cadeaukaart drie jaar lang worden ingewisseld. De oude cadeaukaarten worden vanaf 1 september 2019 niet meer verkocht c.q. geactiveerd bij de podia, maar zijn tot onbeperkte tijd wel verzilverbaar.

Papieren Podium Cadeaukaart

De oude, papieren, cadeaubonnen worden nog geaccepteerd als betaalmiddel. Deze kunnen echter niet worden gebruikt bij online aankopen. U kunt, na het kopen van digitale tickets, de papieren cadeaubon binnen twee weken inleveren bij de servicebalie waarna het bedrag wordt teruggestort op uw rekening.

*Omring Cadeaubon

Schouwburg Het Park heeft een samenwerking met de Omring. De Omring Cadeaubon kunt u alleen persoonlijk aan de servicebalie van Schouwburg Het Park verzilveren en is onbeperkte tijd verzilverbaar.