Let op: Deze voorstelling is verplaatst van 16 oktober 2020 naar 11 februari 2021. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Neem dan alstublieft contact op met servicebalie@hetpark.nl.

Vooruitblik van de invloed van corona op 2020

Stel het is december 2029, tien jaar vanaf nu. Het einde van de jaren ‘20. Je zit heel dichtbij elkaar met familie en vrienden en kijkt terug naar hoe dit decennium ook alweer begon. Weet je nog 2020, dat was het jaar van… incasseren? Van verandering? Revolutie zelfs? Of van stilte? Stilstand? Verbinding?

In ADEM zoekt Nasrdin Dchar, op zijn eigen, persoonlijke manier, naar grip op de chaos van dit jaar. Wat gaan we van 2020 nooit meer vergeten? En gaat het de wereld en ons écht veranderen?

03. Repetitie_ADEM (c) Jantje Geldof.jpg
Nasrdin tijdens het voorbereidings- en repetitieproces
In de media

Trouw - interview op 18 augustus 2020
Nasrdin Dchar: "Ik wil weer lekker toeren."

Recensies

De Volkskrant ★★★★
"Je voelt het vuur van Dchars maatschappelijke missie."

Klik op de naam van de krant / website voor de volledige recensie.

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waardoor u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.

Arrangementen