Let op: 3 november zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Kaarthouders worden zo snel mogelijk geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Neem dan alstublieft contact op met servicebalie@hetpark.nl.
Wonderschone kamermuziek van de 21e eeuw

‘You fill my mouth with poetry
I move away from gravity
Don’t care too much for sanity
Will not come down for anything
I like being in midair’

Het nachtelijke dromen van haar vorige programma ‘Solitary High’ zet pianiste en zangeres LAVALU nu om in léven.
Satie maakt plaats voor Bach. En Debussy voor Pärt. Als je de waterval eenmaal laat stromen gutst hij zó de snaren in. Sommige songs kabbelen als een beekje. Andere stormen de piano door om je op te laten springen uit je stoel en te roepen: “Ik wil ook liefhebben, nú!”

LAVALU haalt de hekken voor je hart weg met haar ‘Kamermuziek voor nu’. Zit achterover. Ogen dicht. Droom weg met beide voeten op de grond. De muziek kronkelt en streelt. LAVALU straalt.

Over over de cd ‘Midair’- Leidsch Dagblad ★★★★★
"Prachtig, virtuoos en meeslepend"  

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen t/m 31 december plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waarin u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt.

Uw pauzedrankje wordt in deze periode een drankje to-go dat u vooraf bij de horeca kunt ophalen en mee kunt nemen in de zaal. Wij vragen u om u aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen, en er samen voor te zorgen dat Het Park open kan blijven. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.