Let op: 13 oktober zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Deze voorstelling is verplaatst van 17 juni 2020 naar 12 oktober 2021. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Neem dan contact op met servicebalie@hetpark.nl.

Waar is de Mol? Nou, Hier is de Mol!

Let op: Johnny is wegens aanhoudende keelproblemen onlangs geopereerd aan zijn amandelen en helaas nog niet voldoende hersteld. Daarom is deze voorstelling verplaatst naar woensdag 17 juni 2020. Huidige bezoekers zijn via een e-mail op de hoogte gebracht. Heeft u kaarten gekocht maar geen e-mail ontvangen, dan kunt u contact opnemen met servicebalie@hetpark.nl. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Je bent 40, de stad uit, getrouwd en hebt kinderen en roept dat het leven gevierd moet worden. Wat doe je? Blijf je tot 4 uur ’s nachts in de kroeg hangen of ga je je prioriteiten anders stellen? Vallen deze twee werelden te combineren?

Johnny gaat de theaters in met verhalen en leuke anekdotes over zijn familie, goede doelen en zijn rock & roll leven. Dit alles onder begeleiding van een fantastische band onder leiding van Julian, met bekende covers, maar ook nieuwe zelfgeschreven nummers. Waar is de Mol? Nou, Hier is de Mol!

Recensies

Algemeen Dagblad
"Volwassen Pietje Bell ontroert vooral."

De Telegraaf
"Stoere Johnny blijkt een echt mensenmens."

Arrangementen

Voorgeniet arrangement

Kom alvast voorgenieten

Nageniet arrangement

Geniet nog even lekker na