Una Paloma Blanca

De muziek van George Baker heeft geen introductie nodig! Al vijftig jaar staat hij op nationale én internationale podia. In die tijd schreef hij pak hem beet zeshonderd songs, waaronder bekende hits als ‘Little Green Bag’, ‘Sing a Song of Love’ en natuurlijk ‘Una Paloma Blanca’. Hij verkocht 25 miljoen albums, ging wel twintig keer de wereld rond en heeft dus meer dan genoeg te vertellen.

De mooiste herinneringen en liedjes wil George graag delen in het theaterconcert ‘George Baker 50 jaar Live’: een muzikale reis zonder weerga door de goeie ouwe tijd. En nee hoor, dit is geen afscheid. Daar is George nog lang niet aan toe!

Uitverkocht? Wachtlijst!

Voor de voorstellingen t/m december, gaan wij vooralsnog uit van een aangepaste zaalcapaciteit. De vooruitzichten zijn echter positief dus als een voorstelling vol is, adviseren wij u vooral om zich in te schrijven voor de wachtlijst! Zodra de maatregelen aangepast of opgeheven worden, brengen wij u als eerste op de hoogte wanneer er weer kaarten beschikbaar zijn.

Corona informatie

Het Park richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Indien u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten (uit één huishouden komt). Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen. Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.