De Dansers in Het Park tijdens het Nationaal Theaterweekend

Met een spectaculaire, acrobatische bewegingstaal en onder begeleiding van bevlogen livemuzikanten, draven zes performers in volle overgave voort. Plotseling ontmoeten we een persoonlijke danssolo, of voelen we ineens de spanning tussen de groep en het individu. Geniet van een wervelend optreden van deze jonge dansers, omlijst door de livemuziek van Guy Corneille, vol meeslepende gitaarstukken en aangrijpende songs, 

'Hold Your Horses' is een energiek en sensitief dansconcert over het verlangen naar houvast. De Dansers vertellen hun verhaal met twaalf handen, inclusief bijbehorende lijven, en een paar gitaren. We zien handen vastpakken, misgrijpen, aanraken, opstijgen, neervallen en aan gitaarsnaren plukken. We zien hartstocht en afstand. We zien geen paarden, al voelen we ze wel. We zien een ongedwongen dansfeest, waar langzaam de noodkreet in kruipt. 

Nationaal Theaterweekend

Deze voorstelling staat tijdens het Nationaal Theaterweekend in Schouwburg Het Park. Nederland viert dit weekend theater met verrassende voorstellingen én leuke gratis activiteiten. Het Theaterweekend vindt plaats in meer dan 80 theaters in Nederland, waaronder in Hoorn. Met wie ga jij een mooie voorstelling ontdekken?

* Let op: het is niet mogelijk om de kaarten van het Nationaal Theaterweekend te ruilen / terug te brengen en er wordt geen restitutie verleend op de gekochte kaarten.