STAP 4 DAGEN DE MAGIE VAN THEATER HET PARK HOORN BINNEN

 Theater inspireert, bevordert de creativiteit en zorgt voor vernieuwing. Theater brengt een lach en een traan en biedt een uitlaatklep voor boosheid of verdriet. Ook volgens De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is het officieel: het actief of passief beleven van kunst bevordert de gezondheid. De Musical4daagse is een uniek project dat kinderen vanaf zes jaar stimuleert hun eigen talenten te ontwikkelen. Met iedere groep maken de docenten binnen vier dagen een musical.

Deze herfstvakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar weer even stralen op het toneel van het theater. 4 dagen zingen, dansen en acteren met een echte voorstelling voor publiek. De Musical4daagse is voor iedereen vanaf 6 t/m 12 jaar en je hebt geen ervaring nodig. Theater is voor ieder kind.

Zie jij jezelf daar al staan?

Kriebels in je buik… Nog 1 minuut en dan sta jij op het toneel in de spotlights. Het publiek kijkt naar je en het is muisstil… En dan, het applaus… Het lijkt wel magisch.

Wat is belangrijk om te weten?

  • 28 t/m 31 oktober 2024
  • 09:00 tot 14:00
  • 6 t/m 12 jaar
  • 4 dagen zingen, dansen en acteren
  • Kosten voor vier dagen: €170

Wilt u nog wat meer informatie? Het Ebook van de musical4daagse is speciaal gemaakt om samen met jullie zoon of dochter door te lezen!