Let op: deze voorstelling is verplaatst vanuit vorig theaterseizoen ('19-'20) naar 18 t/m 23 mei 2021. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Geen mail ontvangen? Neem dan alstublieft contact op met servicebalie@hetpark.nl.

Wereldwijd de favoriete familiemusical Annie

Annie, het stoere weesmeisje met de rode krullen keert terug in de theaters en ze is sterker dan ooit. De wereldberoemde musical met onvergetelijke hits als ‘Tomorrow’ en ‘It’s The Hard-Knock Life’ verovert al sinds 1977 de harten van jong en oud.

Vastbesloten haar ouders terug te vinden, overwint Annie alle tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Miss Hannigan. Dankzij miljardair Oliver Warbucks krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending.

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waardoor u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.