Gaat uw voorkeur uit naar een specifiek genre voorstellingen? Op deze pagina vindt u in één oogopslag series, een pakket van voorstellingen met korting die op kan lopen tot 25%. Dat levert niet alleen flink veel korting op, u krijgt op die manier ook meteen een mooie selectie te zien uit het aanbod binnen een bepaald genre.

U kunt de series bestellen totdat de eerste voorstelling uit de serie heeft plaatsgevonden. Let op: u heeft geen vrije stoelkeuze bij het boeken van een serie. Ook kunnen voorstellingen die deel uitmaken van een serie niet worden geretourneerd.

Toneelserie
Toneelliefhebbers bieden wij de mogelijkheid om voor een scherp tarief (25% korting) bij de mooiste toneelvoorstellingen met topacteurs aanwezig te zijn.

Dansserie
Dansliefhebbers bieden wij de mogelijkheid de mooiste dansvoorstellingen (25% korting) van de beste dansgezelschappen tegen een scherpe serieprijs te boeken.

Niet te missen makers 
Theatermakers die wij zeer waarderen, maar nog niet ontdekt zijn door het grote publiek: die mag u niet missen! Nu 5 voorstellingen voor € 50 inclusief drankje en garderobe.

Klassieke muziek op zondag in Het Park
Schouwburg Het Park heeft samen met Concertstichting Johan Messchaert ook dit jaar weer de 'Koffieconcerten op de zondagmorgen' in de Othellozaal van Het Park.

Operacursus door Kees Schilder
Op bevlogen en passionele wijze weet Kees Schilder zijn enthousiasme voor de opera in al zijn facetten op anderen over te brengen.